9 & 3/4 2017

märke

Under Kristihimmelfärdshelgen 2017 var det ett stort gäng ifrån Mölndal på Sparreviken. Vi hade blivit utvalda och fått ugglepost hem med våran biljett till perrong 9 & 3/4. Dock verkade tåget gå lite fel väg då vi hamnade på Sparreviken och inte på Hogwarts. Som scouter mötte vi svårigheterna med ett gott humör och började jobba tillsammans för att få ihop ett gäng galleoner till för att köpa en ny biljett som kunde ta oss hela vägen till Hogwarts. Det blev kvasttillverkning och flyglektioner med Madame Hooch, örtlära med Professor Sprout, trolldryckslära mm. Självklart så lyckades vi få ihop ett gäng flygsäkra scouter som tävlade i en stor quidditch turnering under lördagen. Fantastiskt väder som alltid på Sparreviken gav ett solbränt gäng scouter och ledare en underbar vecka. Mer bilder finns på kårens facebook-sida.