Comic 2015

Comic 2015 på Sparreviken var ett läger med serietema under Kristihimmelfärdshelgen.
Mölndal var som vanligt med och vi var seriefiguern Svampbob Fyrkant. Alla barn i Mölndal fick göra en egen svampbob som man kunde bära med sig som symbol för våran kår. Vi åt gof mat, hade fantastiska lägerbål och ledarna hade som vanligt knepat och  knåpat för att få ihop bra aktiviteter för scouterna.
Lägrets första aktivitet var en virvel som gjorde att alla scouter blev lite varma i kläderna och vågade prata med varandra och inte bara ens gamla kompisar. Mölndal bodde ihop med Kullaviks sjöscoutkår vilket var himla trevligt. Dock har vi nu insett att vi är lite för många för många för att enkelt få ihop logistiken, vilket bara är positivt att vi nu är fler!
Äventyrarna och Utmanarna fick gå på hajk samt provade att spela Jeriko för första gången. Övriga scouter passade på att paddla kanot och göra andra utmaningar på lägerområdet.
Många glada scouter på ett som vanligt härligt läger på Sparreviken!