Liv@t 2015

cropped-Livatlogga_web_low-231x139

Sommaren 2015 samlades nästan 4000 scouter ifrån 149 olika kårer på Lysestrand. Det var en kanonvecka med härligt väder och mycket aktiviteter. Veckan gick ut på att samla livspoäng till scouten Liv och hennes kompisar Valle Valross, Tage Trut, Appe Apa och Inez Igelkott. Dessa poäng behövdes för att livmätaren skulle gå upp och scouterna skulle klara tv-spelet.

livat

Ifrån Mölndal var det fyra stycken scouter som åkte och de bodde ihop med Johannebergsscoutkår. Många av scouterna kände varandra sedan tidigare då de träffats på Vilda Kragenäs 2014. Veckan bjöd på aktiviteter från olika delar av naturen som skog, hav och vandring. En kväll var det dessutom nattaktivitet planerat som scouterna var på. Många av våra scouter passade på att besöka spontanaktiviteterna och lägerbiblioteket var ett populärt ställe att hänga på.