Vilda 2014

vilda

Mölndal KFUK-KFUMs scoutkår deltog i Scouternas, Vilda 2014 och det var på lägerängarna i Kragenäs vid Tanumshede. Vilda var ett nationellt läger som var uppdelat på olika platser runt om i landet med sammankoppling via internet.

2014-363

En spännande vecka med mycket olika aktiviteter väntade de fem scouterna som åkte på detta läger. Kårerna som byggt ihop detta Vilda-läger var Mölndal, Kode, Sisjön, Johanneberg, Hjälteby, Järnbrott och Stenungsund. Det var ett par hundra scouter på plats på Kragenäs och de flesta var okända och så även lägerplatsen för oss i Mölndal. Detta märktes dock inte av på scouterna särskiljt länge som snabbt skaffade sig vänner och hittade precis var allt låg. Veckan innehöll mycket bad (med tyvärr många skärsår i fötterna pga. vassa ostron) lägerbål med skönsång och blandat väder. Några av scouterna passade på att ta ett nattdopp och fick då uppleva mareld.

2014-381