Avsluta ditt medlemskap

Har du eller ditt barn slutat i Scouterna? Meddela det snarast till avdelningsledarna eller via formuläret nedan.

Din avanmälan stoppar utskick av fakturan för medlemsavgift samt påminnelser. Dessutom kan vi snabbare erbjuda en plats de som väntar när vi har kö.

Skicka in avanmälan

Avanmälan måste vara komplett och korrekt ifylld.

Avanmälan

Detta formulär används om man vill avsluta sitt medlemskap hos oss i Mölndal KFUK-KFUMs scoutkår.
  • För- och efternamn på medlemmen som vill avsluta sitt medlemskap.
  • Personnummer på medlemmen som vill avsluta sitt medlemskap. Ange i formatet ÅÅÅÅMMDD-nnnn.
    Ange gärna en eller flera orsaker till varför Du vill avsluta Ditt medlemskap. Detta för att vi ska kunna ändra på vår verksamhet om något är fel.
    Vill du i framtiden ha några utskick ifrån oss i Mölndal KFUK-KFUMs scoutkår. Det kan vara angående familjedagar som våran årliga julmarknad, arbetsdagar eller kårkvällar.
  • Vänligen skriv den mailadress du brukar få mail ifrån oss på.
  • Här kan du skriva annat du vill meddela oss i scoutkåren eller specificera din övriga orsak till varför du slutar eller om vilka mail du önskar och inte.