Här kan du hitta kalendarium om vad som händer på scouterna och scoutgården.

fre
Uthyrt @ Scoutgården
Aug 31 – Sep 2 heldag

Denna dag är scoutgården i Krokslätt upptagen eller redan uthyrd. Det är därför stor chans att det inte går att hyra den då men du kan alltid maila oss och fråga!

molndal.scout[@]hotmail.com

Sep 5 kl. 18:30 – 21:00

I Mölndal KFUK-KFUMs scoutkår har vi en föräldraförening där alla föräldrar kan få vara med. Detta gäng jobbar framförallt med att fixa inför julmarknaden. De hjälper dock gärna till att röja i trädgården och annat som behövs göras på gården.

Om du är intresserad av att vara med så är de bara att dyka upp! Ju fler som hjälper till destå lättare blir det för alla. Denna gången skall det pysslas med vinster inför julmarknaden.

lör
Uthyrt @ Scoutgården
Sep 8 heldag

molndal.scout[@]hotmail.com

Sep 19 kl. 18:30 – 21:00

Okt 3 kl. 18:30 – 21:00

Okt 17 kl. 18:30 – 21:00

Okt 31 kl. 18:30 – 21:00

Nov 14 kl. 18:30 – 21:00

Nov 28 kl. 18:30 – 21:00

lör
Julmarknad 2018 @ Scoutgården Krokslätt
Dec 1 kl. 10:00 – 14:00

Hej nu var det åter igen dags för julmarknad hos oss.

Lotter, fika, pyssel, tomtar och annat trevligt kan du hitta hos oss!
Ta med hela familjen och alla du känner på våran härliga jultradition.

Välkomma