Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

JOTA/JOTI för äventyrare och äldre

20 oktober 2018 09:15 - 21 oktober 2018 15:00

Äventyrare
Rover
Utmanare

Evenemang Navigation

Årets JOTA JOTI för äventyrare och äldre är denna helgen. Vi planerar att ha en övernattning tillsammans med Johannebergs scoutkår i deras stuga. 

Varje år på hösten är det ett arrangemang som heter Jamboree on the air (JOTA) och Jamboree on the internet (JOTI). Det innebär att man får prova på radioscouting och sända och ta emot signaler med en radio med andra scouter. Samma funktion finns även för internet där man har ett chattforum att mötas i. Det finns dessutom ett chiffer inlagt i detta så ju fler du pratar med detso lättare har du att kunna lösa årets uppgift vilket vi får se om vi kan lösa.

Samling på Korsvägen på lördagen 20/10 kl 9:15. Kom i tid för vi ska med bussen!
Vi åker buss 300 mot Johannebergs scoutstuga i Hyssna. I från hållplatsen ska vi gå till stugan så se till att ta bra skor och ryggsäck så du kan bära allt.

Åter på korsvägen strax efter 15 på söndagen 21 oktober.

Anmälan sker via att ni betalar in anmälningsavgiften på 200 kr till Emma (telefonnummer har ni fått via mail). Har ni inte möjlighet att swisha så maila till molndalaventyrare@gmail.com och gör detta senast fredag 19 oktober.

Glöm inte att ha med busskort som är laddat med minst 200kr annars kan du inte åka med! För er som vill kan ni få sova ute i det fasta vindskyddet så ta med saker för detta. Annars finns det sovplatser inomhus men ta med sovsäck, hygienartiklar, matsaker, kläder för att kunna vara ute osv.

Frågor? Skicka dessa till molndalaventyrare@gmail.com

Plats

Korsvägen