Hitta vägen till Triangeltorpet!

Annesjövägen 37
443 40 Gråbo

Koordinaterna

N 57° 51′ 17.05″
E 12° 16′ 23.68″

Vägbeskrivning E20

1. Från Göteborg ta E20 mot Stockholm och följ denna tills du passerat Lerum och kommer till avfart 86 Kastenhofsmotet.
  2. Följ skyltarna mot Gråbo hela tiden när du passerar rondeller mm.
  3. När du passerat skylten att du kommit till Gråbo så fortsätt rakt fram i rondellen mot väg 190.
  4. Du kommer att ha Shell på vänster sida och Preem på höger sida. Sväng då höger mot Preem till en väg som heter grusvägen.
  5. Följ vägen och snart kommer du till en jätteskarp kurva som svänger åt vänster.
  6. Fortsätt att följa vägen och sväng inte av någonstans.
  7. Vägen kommer att grena sig två gånger och första gången så skall du hålla höger och fortsätta på Aggetorpsvägen.
  8. Den andra gången vänster så att du kommer in på Annesjövägen.
  9. Kör förbi ett husområde och efter ett tag så kommer du få en parkering på vänster sida och en bom på höger sida. Där skall du parkera.  Huset ligger upp för backen på höger sida.

Vägbeskrivning 190:an

1. Från Göteborg ta väg 190 mot Sollebrunn/Gråbo/Hjällbo och följ denna Gråbovägen tills du passerat bla Stora Lundby Golfklubb på vänster sida.
  2. Fortsätt rakt fram lite till så kommer du snart komma till en rondell där du har en Shell mack på höger sida. Sväng höger i den rondellen.
  3. Sedan kör du vänster på nästa väg (upp emot Preem macken) som då är grusvägen.
  4. Följ vägen som den går och snart kommer du till en jätteskarp kurva som svänger åt vänster.
  5. Fortsätt att följa vägen och sväng inte av någonstans.
  6. Vägen kommer att grena sig två gånger och första gången så skall du hålla höger och fortsätta på Aggetorpsvägen.
  7. Den andra gången vänster så att du kommer in på Annesjövägen.
  8. Kör förbi ett husområde och efter ett tag så kommer du få en parkering på vänster sida och en bom på höger sida. Där skall du parkera.  Huset ligger upp för backen på höger sida.